Doorleren

Artikel

Hoe je in korte tijd jezelf ontwikkelt op academisch niveau

Contact

Foto

De wereld verandert in een razend tempo. En dat geldt ook voor je carrière. Beroepen veranderen, sommige verdwijnen zelfs. Studenten worden opgeleid voor werk dat nu nog niet eens bestaat. En wie denkt er nog aan een leven lang dezelfde baan? Als je succesvol wilt blijven en vooruit wilt, is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. In je werk en ook op persoonlijk vlak. Laat je inspireren door nieuwe kennis en vind de beste universitaire cursus voor jou.

Een cursus aan de universiteit brengt je verder

Een universitaire cursus is de perfecte manier om in korte tijd je kennis en vaardigheden te verdiepen, te verbreden en aan te scherpen. Je kunt bij universiteiten terecht voor cursussen om jezelf professioneel, maar ook op persoonlijk vlak verder te brengen. Een universitaire vooropleiding is niet altijd nodig. 

Waarom de universiteit?

Alleen aan de universiteit leer je op academisch niveau, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en in de context van maatschappelijke uitdagingen. Je kunt bij universiteiten terecht voor korte cursussen, workshops, lezingen en masterclasses op de meest uiteenlopende gebieden, zoals management en leiderschap, IT en data science, wetenschap en technologie, economie en financiën, gezondheidszorg en zorgtechnologie, kunst en cultuur, duurzaamheid en innovatie. Universiteiten bieden kennis die je helpt bij je carrière en in je persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk hier het aanbod van vervolgonderwijs per universiteit.