Ready to embrace the impact?

Actueel

Laatst bijgewerkt op
Tekening van drie personen met de tekst 'recognition & rewards: embrace the impact'

Contact

Kim Huijpen

Programmamanager Erkennen & Waarderen

Nieuw e-magazine van Erkennen & Waarderen

Contact

Kim Huijpen

Programmamanager Erkennen & Waarderen

Embrace the impact. Dat is de titel van het nieuwe Recognition & Rewards e-magazine. Het magazine staat vol interviews, (blog)artikelen en good practices over de ontwikkelingen van ons gezamenlijke programma Erkennen & Waarderen binnen de verschillende instellingen. Uit de bijdragen blijkt dat Erkennen & Waarderen steeds meer in de praktijk wordt toegepast, denk aan uitgewerkte nieuwe loopbaanpaden, andere beoordelingscriteria, reflectief leiderschap en nog veel meer. Daar zijn we blij mee!

In het e-magazine worden door middel van (verdiepende) artikelen en videofragmenten de ambities en de voortgang van het programma Erkennen & Waarderen zo breed mogelijk voor het voetlicht gebracht. Daarbij gaat het om delen van good practices, informeren over (internationale) ontwikkelingen en aanbieden van persoonlijke verhalen.

Zo zijn er interviews met promovenda Britt van Belkom en haar begeleider Remco Havermans over het promotietraject. Marieke Adriaanse vertelt over cultuurverandering en de rol van taalgebruik daarin. Ook gaan we in gesprek met Matilde Galli, Rinske Vermeij en Sarah de Rijcke over de vraag: ‘Wat is kwaliteit?’. Verder delen instellingen verschillende good practices, bijvoorbeeld over loopbaanpaden en leiderschap. Ook spreken we drie docenten over hun passie voor onderwijs. 

Het e-magazine is Engelstalig en voor iedereen beschikbaar. Dit e-magazine is de tweede editie van het gezamenlijke programma, de eerste was in 2022. De artikelen zijn tot stand gekomen in samenwerking met alle betrokken instellingen. 

Graag nodigen we iedereen uit om het e-magazine te lezen en met elkaar te delen. Roepen bepaalde artikelen vragen of ideeën op? Bespreek ze vooral met de Erkennen & Waarderen werkgroep binnen jouw instelling, of zoek contact met het landelijke programmateam via erkennenwaarderen@unl.nl