Suzanne van de Weg

Controller

Ik ben Suzanne van de Weg en het aanspreekpunt voor de directie op financieel gebied. Ik adviseer de directeur bij de formulering van het tactisch en operationeel financieel beleid van de Universiteiten van Nederland, coördineer structuren voor een effectieve planning en control cyclus met de begroting, het jaarverslag en tussentijdse rapportages als eindproduct. Tevens coördineer ik de uitbestede financiële administratie van het Universiteiten van Nederland bureau.

Na mijn studie HEAO bedrijfseconomie in Den Haag trok ik vier maanden backpackend door Noord-Amerika. Vervolgens werkte ik o.a. als controller bij de ANWB en maakte ik in 2006 de overstap naar het Vermogensbeheer bij een middelgrote pensioenuitvoerder waar ik een afdeling midoffice implementeerde.

Ik ben een ambitieuze professional met een onderzoekend karakter en houdt van het aanbrengen van structuur. Daarbij richt ik me op praktische verbeteringen die de informatievoorziening inzichtelijker maken. Werken bij UNL geeft me energie omdat deze organisatie mij de kans geeft om de volledige financiële functie uit te voeren en waarin ik richting kan geven. Daarbij kan ik altijd rekenen op de kennis en input van mijn collega’s. Wij geven elkaar de ruimte om jezelf te ontwikkelen.