Nico Kloet

Coördinator Bedrijfsvoering

Ik ben verantwoordelijk voor de Bedrijfsvoering en ICT op het Bureau van Universiteiten van Nederland. Daar vallen ook de facilitaire zaken onder. Ik onderhoud alle contacten met leveranciers van UNL, heb contractmanagement in mijn portefeuille, beheer de huisvestings-, facilitaire en ICT-budgetten, en signaleer en stuur bij waar nodig. Momenteel ligt mijn focus op de verhuizing van UNL naar het ‘Spuigebouw’ in 2025, een uitbreiding op de ‘Campus Den Haag’ van Leiden University en samenwerkingsproject met TU Delft, Open Universiteit en het LUMC.

Een zeer breed en uitdagend pakket dat werken bij UNL zo leuk maakt voor mij! Ook ben ik zeer onder de indruk van de professionaliteit van mijn collega’s: hoe ze omgaan met de huidige en toekomstige uitdagingen voor de hoger onderwijssector vind ik bijzonder en indrukwekkend. Geen dag is hetzelfde: ik vind mijn voldoening vooral in het faciliteren van een uitstekende (ook digitale) werkomgeving voor mijn collega’s, maar kan me ook geregeld verbazen over de vragen/verzoeken waarmee ze aan mijn bureau staan.

Ik werkte hiervoor, onder andere, bij de United Nations (Joegoslavië Tribunaal) en Médecins Sans Frontières (Artsen zonder Grenzen), in binnen-en buitenland. Die grote diversiteit in mijn loopbaan komt hier, mijns inziens, goed van pas!