Katinka Uiterwijk

Domeinassistent Onderzoek & Impact en Financiën

Mijn naam is Katinka Uiterwijk en ik werk sinds 2017 bij de Universiteiten van Nederland als domeinassistent. Daarvoor heb ik enkele jaren voor een advocatenkantoor gewerkt, als secretaris van diverse commissies en als personal assistent in een bestuurlijke omgeving. Ik behaalde mijn master staats- en bestuursrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde een masterclass Ethiek in de gezondheidszorg bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Bij de Universiteiten van Nederland ondersteun ik de domeinen Onderzoek & Impact en Financiën. In die functie ben ik onder meer verantwoordelijk voor het redigeren van de vergaderstukken van de bestuurlijke stuurgroep Bedrijfsvoering en Financiën. Daarnaast ben ik secretarieel betrokken bij het netwerk van Knowledge Transfer Officers, het directeurenoverleg van de Commissie Financiële Aangelegenheden en het ambtelijk overleg van de sector Onderzoek.

Het werken bij de Universiteiten van Nederland spreekt mij aan vanwege de boeiende werkterreinen, de professionaliteit en kwaliteit van het team en de prettige werksfeer.