Josephine Verstappen

Beleidsadviseur onderwijs

Als senior beleidsadviseur onderwijs werk ik aan verschillende thema’s, bijvoorbeeld Bindend Studie Advies, kwaliteitszorg en welzijn van studenten. Voor vragen over wat er speelt op deze dossiers kunt u dus bij mij terecht.

Voordat ik bij Universiteiten van Nederland in dienst trad, werkte ik als beleidsadviseur onderwijs bij de Erasmus Universiteit Rotterdam en daarvoor als organisatieadviseur bij de Technische Universiteit Delft. Ik wilde echter graag dichter bij de Tweede Kamer werken en kwam op die manier bij UNL terecht.
Wat mijn werk leuk maakt is dat het enorm dynamisch is – geen dag is hetzelfde. In de ochtend zit ik in overleg met OCW om bijvoorbeeld te praten over het BSA, waarna ik ’s middags aanwezig ben bij een conferentie rondom welzijn met allerlei andere organisaties. De afwisseling zorgt ervoor dat het werk uitdagend is. Bovendien is UNL een ontzettend leuke werkgever. De manier waarop er aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door intervisie en gezamenlijke trainingen, zorgen dat ik graag bij UNL werk en me thuis voel.