Print
 
 

Liselotte de Langen

Liselotte de Langen (1993) is beleidsadviseur bij Universiteiten van Nederland. Ze is werkzaam binnen de domeinen Vereniging en HR (cao).

 

Binnen het domein Vereniging ondersteunt zij de bestuurssecretaris bij de organisatie van de ambtelijke en bestuurlijke overleggen en is ze betrokken bij projecten zoals de Code Goed Bestuur, geassocieerd lidmaatschap en reflectie van de bestuursstructuur van de vereniging. Bij HR houdt zij zich bezig met bijvoorbeeld het dossier werkdruk, het organiseren van overleggen met de bonden en tevens de cao-onderhandelingen.

 

Liselotte studeerde Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie (BA) aan de Universiteit Leiden en Sociology: Migration and Ethnic Studies (MSc) aan de Universiteit van Amsterdam. Na buitenlandervaring in Bologna en Wenen begon zij haar loopbaan bij de Internationale Organisatie voor Migratie. Hierna was zij werkzaam als Admissions Officer bij de Universiteit Leiden, waar zij ook deel uit maakte van de Dienstraad Studenten- en Onderwijszaken (medezeggenschapsraad).

Liselotte de Langen
Liselotte de Langen
Beleidsadviseur

E-mail: delangen@unl.nl
Tel. +31 (0) 6 5171 0972