Print
 
 

Tycho Wassenaar

Tycho Wassenaar werkt als interim bestuurssecretaris bij UNL. Hij richt zich op de coördinatie van het besluitvormingsproces binnen de vereniging, en heeft daarbij ook de toekomstverkenning Hoger Onderwijs & Wetenschap in zijn portefeuille. Daarnaast is hij als projectleider betrokken bij WetenschapVeilig.

Voor Tycho bij de Universiteiten van Nederland kwam, werkte hij als beleidsmedewerker accreditatie bij het Ministerie van OCW en als projectleider van de bestuurdersreis ‘Onderwijs op maat’ van SURF. Eerder was hij bestuurslid bij het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) waar hij o.a. verantwoordelijk was voor de public affairs en de dossiers accreditatie en bekostiging.

Tycho studeerde Sociologie (bachelor) aan de Universiteit Utrecht en vervolgens de research master Public Administration and Organizational Science bij de Universiteit Utrecht, Tilburg University, de Erasmus Universiteit en de Vrije Universiteit (joint program). Naast zijn studie was Tycho actief in de medezeggenschap en werkte hij onder meer als werkgroepdocent en junior onderzoeker.

Tycho Wassenaar
Tycho Wassenaar
Bestuurssecretaris (a.i)