Print
 
 

Suzanne van de Weg

Suzanne van de Weg (1971) is het aanspreekpunt voor de directie op financieel gebied. Zij adviseert de directeur bij de formulering van het tactisch en operationeel financieel beleid van de Universiteiten van Nederland, coördineert structuren voor een effectieve planning en control van de bedrijfsprocessen teneinde een integraal, optimale bedrijfsvoering te waarborgen.

Zij initieert en brengt in samenwerking met de opdrachtgevers binnen het bureau verbeteringen aan in de financiële processen en monitort de uitvoering van het beleid. Zij coördineert tevens de uitvoering van de financiële administratie van het Universiteiten van Nederland bureau.

 

Suzanne studeerde Bedrijfseconomie aan de HEAO in Den Haag. Na 4 maanden backpacken door Noord-Amerika en diverse financiële functies, werkte Suzanne 7 jaar als controller en vervolgens als marketing analist voor de ANWB. In beide functies heeft ze veel ervaring opgedaan in de advisering van het management op het gebied van financiën en marketing. In 2006 maakte ze de overstap naar het Vermogensbeheer en richtte de midoffice op bij een middelgrote pensioenuitvoerder, behaalde achtereenvolgens de SAS70 type I, II en ISAE3402 type II certificering.  

 

Suzanne is een ambitieuze professional met een onderzoekend karakter en houdt van het aanbrengen van structuur. Ze werkt pragmatisch en richt zich op praktische verbeteringen die het werk en de informatievoorziening inzichtelijker maken.

Suzanne van de Weg

“Door goede informatievoorziening kun je beter sturen.”

Suzanne van de Weg
Controller

Onderwerpen:

Financieel advies

Planning en control cyclus
Begrotingsvoorbereiding en -bewaking
Coördinatie en uitvoering financiële processen
Jaarrekening en -rapportage
Procesmanager
Bedrijfsvoering